Harrojeni Kim Kardashianin dhe Anasatasia Kvitkon, kjo femer nga Mitrovica ua kalon atyre

Të gjithë i kemi parë dy bukuroshet e huaja Kim Kardashian dhe Anastasia Kvitko të cilat kanë tronditur botën me të pasmet e tyre super seksi, por a ju ka shkuar ndonjëherë mendja që një shqiptare ia kalon atyre?
Bukuroshja shqiptare, e cila quhet Bella vjen nga Mitrovica por që jeton në Suedi.
Bella është një nga vajzat me të pasmet më të tonfikuara që kemi parë këto vitet e fundit në trojet shqiptare dhe jo vetëm.

Graffiti – Apps EA – Evolving Styles (VIDEO)

This is the first vid of the new evolved style that i do trying to stretch out letters more and so on…
I am currently having trouble with my go pro and the ipad i edit and upload my vids with so for the next few weeks it may just be raw footage till i can resolve the problem thanks again for all support and love ! Respect!
Click here for VIDEO